Fermiol – sušené kvasinky pre fermentáciu ovocných muštov a rmutov s dôrazom na produkciu alkoholu.

Zloženie: Sušené selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae

Návod na použitie:
Kvasinky rozmiešajte v 10 násobnom množstve vlažnej zmesi (cca 30-35°C) vody a cukru (1-2%). Nechajte 20-30 minút rehydratovať. Následne primiešajte do celého objemu. Tepelný rozdiel medzi zmesou a muštom (rmutom) by nemal byť vyšší ako 8°C.

Optimálna teplota kvasenia je 15-25°C

Dávkovanie:
20 g/hl. Dávkovanie upravujeme na základe kvality vstupnej suroviny (hrozno, ovocie), teploty kvasenia, prítomnosti inhibítorov, cukornatosti a požadovanej rýchlosti rozkvasenia.

Vždy aplikujte spoločne s fermentačnou výživou.

Skladovanie:
Skladujte na suchom a chladnom mieste v originálnom balení pri teplote +5 až +15°C.
Otvorené balenie ihneď spotrebujte.

Krajina pôvodu: Francúzsko

Technické informácie o produkte

Hmotnosť 500 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Fermiol 500g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *