Fermivin Champion  – fruktofilné kvasinky s vysokou toleranciou voči alkoholu (turbokvasinky).
Odporúčané pre problematickú a zastavenú fermentáciu.

Zloženie: Sušené selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae, var. bayanus.

Návod na použitie:
Kvasinky Fermivin Champion rozmiešajte v 10 násobnom množstve vlažnej zmesi (cca 30-35°C) vody a cukru (1-2%). Nechajte 20-30 minút rehydratovať. Následne primiešajte do celého objemu. Tepelný rozdiel medzi zmesou a muštom (rmutom) by nemal byť vyšší ako 8°C.
Optimálna teplota kvasenia je 15-20°C

Dávkovanie:
20-30 g/hl. Dávkovanie upravujeme na základe kvality vstupnej suroviny (hrozno, ovocie), teploty kvasenia, prítomnosti inhibítorov, cukornatosti a požadovanej rýchlosti rozkvasenia.

Kvasinky vždy aplikujte spoločne s fermentačnou výživou.

Skladovanie:
Skladujte na suchom a chladnom mieste v originálnom balení pri teplote +5 až +15°C.
Otvorené balenie ihneď spotrebujte.

Hmotnosť: 20g

Krajina pôvodu: Francúzsko

Technické informácie o produkte

Hmotnosť 20 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Fermivin Champion 20g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *