Pectinex Smash XXL odbúrava pektín v ovocí (rozloženie ovocnej šupky a ovocnej dužiny) čím dochádza k lepšiemu skvapalneniu ovocného rmutu.
Zabezpečuje lepšie prekvášanie kvasov, vyššiu vyťažitelnosť z ovocia a zvýraznenie charakteristických ovocných aróm.
Dávkovanie:
4-8ml/100kg rmutu z čerstvého ovocia
5-10ml/100ks rmutu zo skladovaného ovocia
Dávku enzýmu zriedte so studenou vodou a pridávajte počas mletia ovocia. Enzým musí byť dobre rozmiešaný v celom objeme rmutu. Nechajte 30-60 min pôsobiť.
Odporúčaná teplota aplikácie 15-25˚C
50g balenie zodpovedá cca 40ml enzýmu.
Skladovanie:
Optimálne teplota skladovania 0-10 ° C. Vyššie skladovacie teploty znižujú trvanlivosť a účinnosť. Mali by ste sa vyhnúť teplotám nad 25 ° C. Vždy opätovne uzavrite obal otvorených balení.
Krajina pôvodu: Dánsko
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.